Prijatelji Udruge

Tvrtka Zetović d.o.o.

Tvrtka ima 39 zaposlenika i ovlašteni je zastupnik HÖRMANN proizvodnog asortimana za područje Osječko-baranjske županije. Bave se prodajom, ugradnjom i servisiranjem HÖRMANN garažnih i industrijskih vrata, te proizvodnjom i ugradnjom PVC i aluminijske stolarije. Tvrtka Zetović d.o.o. više puta upisivana je u Zlatnu knjigu najuspješnijih hrvatskih poduzetnika.
Direktor i vlasnik osječke tvrtke Zetović d.o.o., gospodin Zdravko Zetović, dragovoljac je iz Domovinskog rata, bio je pripadnik 106. br ZNG RH i obnašao dužnost načelnika veze 106. br ZNG RH, demobiliziran je u listopadu 1992. godine. Ukazom predsjednika Republike Hrvatske, dr. Franje Tuđmana, 1992. godine dodijeljen mu je pričuvni čin bojnika oružanih snaga Republike Hrvatske. Ponovo, 1995. godine, u vrijeme vojno-redarstvenih operacija „Bljesak“ i „Oluja“ oblači vojnu odoru i sa svojom 106. aktivno sudjeluje u obrambenoj operaciji HV „ZID“.
2001. godine, gospodin Zdravko Zetović otvorio je tvrtku Zetović d.o.o i ponosi se dosadašnjim rezultatima poslovanja – kvalitetom svojih proizvoda, uslugom ugradnje i servisiranja.

Udruga 106. br ZNG RH ponosi se svojim prijateljem i članom udruge, gospodinom Zdravkom Zetovićem.