23.4.2024. Potpisivanje Ugovora temeljem Javnog poziva za financiranje programa i projekata udruga od interesa za opće dobro u OBŽ-u, iz sredstava Proračuna OBŽ-a

Dragi naši članovi, prijatelji, pratitelji i simpatizeri,

želimo s vama podijeliti važnu vijest koja označava korak naprijed u ostvarivanju naših ciljeva i projekata za dobrobit naše zajednice!

U utorak, 23. travnja 2024. godine, s ponosom smo potpisali Ugovor o financiranju/sufinanciranju projekata/programa udruge temeljem Javnog poziva za financiranje programa i projekata udruga od interesa za opće dobro u Osječko-baranjskoj županiji, iz sredstava Proračuna Osječko-baranjske županije za 2024. godinu.

Ovaj korak označava važnu podršku našim projektima i aktivnostima koje su usmjerene prema razvoju naše zajednice i unaprjeđenju kvalitete života svih članova Udruge.

Potpisivanje je održano u prostoru Velike vijećnice, Županijska 4/I, Osijek, u vremenu od 9:00 do 11:00 sati, gdje smo imali priliku izravno zahvaliti svima koji su podržali naš rad i doprinijeli ostvarenju ovog važnog koraka.

Ova podrška nam daje dodatnu motivaciju i energiju za daljnji rad i angažman u ostvarivanju naših ciljeva i vizije za bolju budućnost naše zajednice.

Hvala vam na podršci i vjeri u naš rad! Spremni smo zajedno graditi bolje sutra!