23.6.2024. Održan 16. turnir u stolnom tenisu

Poštovani,

danas, 23. lipnja, u povodu Dana 106. brigade, Dana osječkih branitelja i Dana dragovoljaca OBŽ 28. lipnja, održan je 16. turnir u stolnom tenisu. Turnir pod nazivom “Dan 106. brigade” održan je pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja u prostorima STK Olimpija s početkom u 9h. Na turnir se prijavio 31 natjecatelj, a održan je u pojedinačnoj i parovnoj konkurenciji te kategoriji za branitelje i goste. Takmičari su došli iz Valpova, Slavonskog Broda, Vinkovaca i Osijeka.

U kategoriji branitelja pojedinačno prvo mjesto osvojio je Željko Županić koji je nagrađen posebnom nagradom Udruge veterana 106. brigade Osijek – umjetničkom slikom.

U kategoriji gosti pojedinačno prvo mjesto osvojio je Saša Radojčić.

Kategorija branitelja parovi prvaci su Tomislav Ćutuk i Zlatko Janković, a u kategoriji gosti parovi prvo mjesto osvojili su Saša Radojčić i Mladen Baboselac.

Obilježavanje naše obljetnice nastavljamo 30.06. na strelištu Pampas sa 6. memorijalnim turnirom u streljaštvu “Branko Vekić”. Turnir će se održati pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja. Uz navedeni turnir, istoga dana održat će se i 1. Memorijalni turnir 106. brigade u boćanju, na Jugu 2.

Hvala svima koji su sudjelovali i podržali nas!