28.6.2024. povodom Dana 106. brigade, Dana branitelja i Dana dragovoljca OBŽ-a 28. lipnja 2024. godine, održan je 16. turnir u stolnom tenisu pod nazivom “Dan 106. brigade”

U povodu Dana 106. brigade, Dana branitelja i Dana dragovoljca OBŽ-a 28. lipnja 2024. godine, održan je 16. turnir u stolnom tenisu. Turnir pod nazivom “Dan 106. brigade” održan je pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja u prostorima STK Olimpija.
Na turnir se prijavio 31 natjecatelj, a održan je u pojedinačnoj i parovnoj konkurenciji te kategoriji za branitelje i goste. Natjecatelji su iz Valpova, Slavonskog Broda, Vinkovaca i Osijeka.

U kategoriji branitelja pojedinačno prvo mjesto osvojio je Željko Županić koji je nagrađen i posebnom nagradom Udruge veterana 106. brigade umjetničkom slikom.
U kategoriji gosti pojedinačno prvo mjesto osvojio je Saša Radojčić. U kategoriji branitelja parovi prvaci su Tomislav Ćutuk i Zlatko Janković, a u kategoriji gosti parovi prvo mjesto osvojili su Saša Radojčić i Mladen Baboselac.