Poštovani članovi Udruge,

ovim putem Vas pozivamo na 29. hodočašće Hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja u Svetište Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici koje će se održati 2. listopada (nedjelja) 2021. godine u organizaciji Ministarstva hrvatskih branitelja u suradnji s Vojnim ordinarijatom u Republici Hrvatskoj. Nositelji same organizacijskih aktivnosti su Područni odjeli MHB-a.

S obzirom na epidemiološke mjere i situaciju, kao i preporuke Stožera civilne zaštite RH, program hodočašća i ukupan broj sudionika su ohraničeni na najviše 20 hodočasnika iz svake županije uključujući i koordinatora puta.

Ukoliko ste zainteresirani, molimo da se javite na e-mail adresu Udruge (106.br.zng@gmail.com) s potrebnim podacima (ime i prezime, datum rođenja, OIB i kontakt) do 22. listopada 2021 godine. Javiti ćemo Vam se s povratnim informacijama na vrijeme.