Prvo međunarodno stolnotenisko natjecanje „Dan 106. brigade ZNG RH“

Povodom 28.06. – Dana 106. brigade ZNG RH, u nedjelju 23. lipnja održano je Prvo međunarodno stolnotenisko natjecanje „Dan 106. brigade ZNG RH“. Natjecanje je počelo u 9,00 sati, minutom šutnje za sve poginule i umrle pripadnike 106. brigade ZNG RH.

Na natjecanje su pozvane i ekipe prijatelja grada Osijeka iz Sombora i Baje. Odazvalo se 47 natjecatelja iz Osijeka, Belog Manastira, Bizovca, Valpova, Vinkovaca, Gradišta, Nuštra i Sombora. Igralo se u dvije dobne kategorije pojedinačno, a u parovima u jednoj kategoriji.

Rezultati takmičenja:

Parovi:

 1. Željko Županić-Zlatko Janković
 2. Marinko Paradžiković-Mladen Baboselac
 3. Kruno Horvat-Davor Farkaš
 4. Branimir Greger-Zvonko Eustakio

Pojedinačno do 60 godina:

 1. Željko Županić
 2. Branimir Greger
 3. Davor Farkaš
 4. Draškić Skender

Pojedinačno preko 60 godina:

 1. Vlado Bertović
 2. Zlatko Janković
 3. Ivan Jakšić
 4. Miroslav Amrein

Turnir su organizirali Odjel za branitelje grada Osijeka i Udruga 106. brigade ZNG RH, a provoditelj natjecanja bio je Tomislav Čutuk.

Svi sudionici dobili su zahvalnice za sudjelovanje na turniru. Pobjednici u parovima nagrađeni su medaljama i knjigom, pojedinačni pobjednici pokalima i knjigom, a slavodobitnik ili ukupni pobjednik Željko Županić nagrađen je slikom koju su donirali likovna kolonija „Tvrđa“ i Udruga 106. brigade ZNG RH. Inače, g. Županić je bivši pripadnik 109. brigade iz Vinkovaca.

Posebno se zahvaljujemo natjecateljima iz Sombora, koji su sa svoja dva mlada sudionika (1999. i 2000. godište) uveličali naš turnir. Napominjemo, da se radi o hrvatskim državljanima koji žive, rade i treniraju u stolnoteniskom klubu u Somboru i koji su pozvani na ovaj turnir, kao stolnotenisači gradova prijatelja Sombora i Baje.

Natjecanje je održano u prostorima STK Olimpija, Krstova 97 b i završilo je oko 16.30.

Odgovori