20.12.2023. – završen jesenski dio Braniteljske lige

20.12.2023. završen je jesenski dio Braniteljske lige sportskih igara Udruge 106. brigade ZNG RH. Na svečanosti, predsjednik udruge Dubravko Pancić predstavio je program dodjele pehara i medalja. Uručivanju su prisustvovali mr.sc. Marko Eljuga, predsjednik Uprave Vodovoda, te Jurica Tolj, predsjednik Odbora za branitelje Domovinskog rata i braniteljske udruge Grada Osijeka.

Nakon podjele nagrada, održan je domjenak u dvorani Knez Domagoj, prostoru Gradske četvrti Novi grad koji koristi Udruga 106. brigade ZNG RH.
Gospodin Marko Eljuga zahvalio se na pozivu, svima od srca čestitao te s ponosom pohvalio sudjelovanje u ovakvim aktivnostima, a izrazio je i čestitke za Božić i Novu godinu.
I predsjednik udruge 106. brigade ZNG RH Dubravko Pancić čestitao je svima i zaželio sretne blagdane te uspješnu Novu godinu. Jurica Tolj uputio je pozdrave gradonačelnika Ivana Radića braniteljima, istaknuvši podršku koju braniteljska populacija u Osijeku uživa. Zahvalio je braniteljima na očuvanju tradicije okupljanja i druženja te na promicanju vrijednosti neovisne i slobodne države Hrvatske, za koju su mnogi žrtvovali svoje živote. Isto tako, zaželio sretne blagdane te uspješnu Novu godinu.

Ovim putem želimo svima zahvaliti na sudjelovanju, natjecanju, druženju i prekrasnim trenucima koje smo doživjeli kroz ovogodišnju Braniteljsku ligu!

U duhu zajedništva, pozivamo vas da i dalje budete dio naše sportske obitelji te zajedno gradimo snažnu podršku braniteljskoj zajednici. Veselimo se vašem daljnjem angažmanu i nadamo se još većem uspjehu u nadolazećim sportskim izazovima! 💪🏆