17.12.2023. preminuo Eduard Bakarec – prvi zapovjednik 106. brigade ZNG RH, brigadir u miru i počasni predsjednik naše udruge

S tugom i dubokim žaljenjem obavještavamo sve članove udruge 106. brigade ZNG RH te naše prijatelje i pratitelje o smrti gospodina Eduarda Bakareca, prvog zapovjednika naše brigade, brigadira u miru i počasnog predsjednika naše udruge. Današnjim danom, oko 13 sati, izgubili smo izuzetnog vojnog vođu, poštovanog člana zajednice i predanog čovjeka.

Gospodin Bakarec ostavio je neizbrisiv trag u našoj povijesti, kao vojni lider koji je hrabro predvodio našu brigadu tijekom ključnih trenutaka.

U ovim teškim trenucima, izražavamo iskrenu sućut obitelji gospodina Bakareca. Neka svi zajedno dijelimo sjećanja na njegove izuzetne vojničke zasluge i ljudsku veličinu. Neka njegova posvećenost domovini bude vječna inspiracija za nas sve.

Počivaj u miru, dragi Eduarde Bakarec. Tvoj duh i naslijeđe živjet će u srcima svih nas u udruzi 106. brigade ZNG RH.

Neka mu je laka hrvatska gruda koju je toliko volio. 🕯️