7. obljetnica osnivanja Udruge 106. brigade ZNG RH – 29.4.2023. godine

Dragi prijatelji,

srdačno Vas pozivamo da nam se pridružite u proslavi 7. obljetnice osnivanja naše Udruge. Ovaj poseban dan obilježavamo s veseljem i ponosom, a željeli bismo to podijeliti s Vama!
Udruga je osnovana 29. travnja 2016. godine, a ova obljetnica je prilika da se prisjetimo svih aktivnosti i postignuća koje smo ostvarili tijekom proteklih 7 godina. Stvorili smo vrijedne projekte, sudjelovali u humanitarnim akcijama, organizirali brojne događaje i pružali podršku onima kojima je to bilo najpotrebnije te stvoriti bolju i održiviju zajednicu. Uz vašu pomoć i podršku, i ove godine težimo postizanju mnogih uspjeha i nadamo se da ćete nam se pridružiti u proslavi ove važne obljetnice.

Na dan 29.04.2023. godine imat ćete priliku razgledati naše prostorije i spomen sobu te se upoznati s našim aktivnostima u periodu od 9 h do 12 h. Također, moći ćete se upoznati s članovima Udruge i saznati više o našim planovima za budućnost.

Ovo je prilika da se okupimo i slavimo naš zajednički uspjeh, stoga nam se pridružite u proslavi ove posebne obljetnice. Veselimo se Vašem dolasku!

S poštovanjem,
predstavnici Udruge 106. brigade ZNG RH