Apel za pomoć obitelji Strmečki

Dragi prijatelji, obavještavamo Vas o velikoj nevolji koja je zadesila obitelj pokojnog Zdenka Strmečkog, našeg prijatelja i pripadnika 106. brigade ZNG RH.

27. travnja 2023. u noći, vatrogasci JVP-a Osijek i DVD-a Retfala Osijek su intervenirali u gašenju požara krovišta visoke prizemnice u Bizovačkoj ulici 33, u Josipovcu.
Obitelj Strmečki, koja živi u kući, na svu sreću nije pretrpjela ozljede, ali je pretrpjela veliku materijalnu štetu. Stoga je potrebna pomoć za teško bolesnu majku Mariju (1966.), djecu Josipa (1993.), Saru (1995.) i Petru (1998).

Ovim putem želimo Vas pozvati na uplatu donacija za pomoć u obnovi obiteljske kuće.

Uplatu donacije moguće je izvršiti na:
MARIJA STRMEČKI
IBAN: HR0425000093220951530
ADIKO BANK D.D.

Ovim Vas putem molimo da se uključite u akciju prikupljanja financijske pomoći za obnovu doma obitelji Strmečki te da proslijedite ovu obavijest dalje kako bi je što više ljudi vidjelo.

Osim navedenog, pomoći možete i kupnjom karte za utakmicu na nogometnom igralištu u Josipovcu, gdje će se u nedjelju 7. svibnja 2023. godine u 17h odigrati utakmica NK Radnik Josipovac i NK Đurđenovac, a sav će se prihod od prodanih ulaznica donirati obitelji Strmečki.
Ulaznice se inače naplaćuju 3 Eura, ali ovaj puta će svatko dati onoliko koliko može, a da se ipak skupi iznos kako bi im se pomoglo.

Zato pozivamo sve Vas, ako možete dođite na utakmicu i podržite ovu hvalevrijednu akciju za pomoć obitelji Strmečki.