Dan otvorenih vrata Udruge 106. brigade ZNG RH – PETAK, 2.6.2023.

U okviru Dana otvorenih vrata udruga koji Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske već tradicionalno organizira radi približavanja rada istih građanima, podsjećamo Vas da sutra, u petak 2. lipnja 2023. godine, od 8:30 h do 11:30 h te od 16:30 h do 18:30 h, Udruga 106. brigade ZNG RH organizira Dan otvorenih vrata, pružajući vam priliku da nas posjetite. Dođite i posjetite Spomen sobu na adresi Kralja Petra Svačića 36 te da se međusobno podružimo. Možete ostaviti i Vaš dojam koji ćete zabilježiti u Knjizi utisaka koja se nalazi u Spomen sobi.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na Danu otvorenih vrata Udruge kako biste saznali više o našem radu, programima koje provodimo, djelokrugu rada te dosadašnjim postignućima i aktivnostima Udruge, a za branitelje omogućujemo i informiranje o pravima branitelja, što može biti izuzetno korisno za branitelje i njihove obitelji.

Svaki posjetitelj će dobiti bedž Udruge 106. brigade ZNG RH kao trajni podsjetnik na ovaj događaj, a bit će nam iznimno zadovoljstvo zajednički provesti vrijeme.

S nestrpljenjem i zadovoljstvom očekujemo Vaš dolazak!