Nastavlja se Braniteljska liga. Prijavite svoje ekipe!

Udruga 106. brigade ZNG-a RH nastavlja s Braniteljskom ligom, i to jesenskim dijelom. Predsjednik Udruge Dubravko Pancić poziva braniteljske udruge da prijave ekipe.

  • Nakon uspješno održanog proljetnog dijela Braniteljske lige Udruga 106. brigade ZNG-a RH, u suradnji s Koordinacijom udruga branitelja i stradalnika Domovinskog rata OBŽ-a, Udrugom dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, podružnica OBŽ-a i Udrugom specijalne policije Domovinskog rata Orao Osijek, nastavlja s jesenskim dijelom natjecanja u Braniteljskoj ligi.
  • Natjecanje će se održati po sustavu svatko sa svakim, a obuhvaća natjecanja u sljedećim disciplinama: bela/igra se u parovima, svaka ekipa ima dva člana, udruga može prijaviti više ekipa; šah/natjecanje u šahu se održava u pojedinačnoj konkurenciji, svaka udruga može prijaviti veći broj natjecatelja; pikado/boduje se u ekipnoj i pojedinačnoj kategoriji, a ekipu čine dva člana, svaka udruga može prijaviti više ekipa; Boćanje/natjecanje se održava u ekipnoj konkurenciji, ekipu čine tri člana, svaka udruga može prijaviti više ekipa; stolni tenis/natjecanje se održava u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji, ekipu čine tri člana, svaka udruga može prijaviti više ekipa; streljaštvo/natjecanje se održava u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji, ekipu čine tri člana, a svaka udruga može prijaviti više ekipa – najavljuje voditelj aktivnosti Braniteljske lige, prof. Željko Černić.
    D. Pejić

Preuzeto sa mrežne stranice Glasa Slavonije: https://www.glas-slavonije.hr/533849/3/Nastavlja-se-Braniteljska-liga-Prijavite-svoje-ekipe