Poziv na konferenciju Na prvoj crti zdravlja – 3. hrvatskoj konferenciji o zaštiti zdravlja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji s međunarodnim sudjelovanjem

Pozivamo sve zainteresirane da sudjeluju na konferenciji Na prvoj crti zdravlja – 3. hrvatskoj konferenciji o zaštiti zdravlja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji s međunarodnim sudjelovanjem. Konferencija će se održati od 20. do 22. travnja u Hotelu Osijek, s ciljem podizanja svijesti o zdravstvenim problemima i izazovima s kojima se susrećemo mi kao branitelji, ali i naše obitelji. Također će se raspravljati o novim istraživanjima, najboljim praksama i mogućnostima za poboljšanje kvalitete života branitelja. Na konferenciji će biti prisutni vodeći stručnjaci iz Hrvatske i inozemstva, a bit će organizirana predavanja i paneli. Sudjelovat će i naša Dora Vuković sa predavanjem o pregledu rada Udruge 106. brigade ZNG RH kroz projekte pružanja psihosocijalne pomoći.

Sudionici će imati priliku čuti nove perspektive i naučiti o najnovijim dostignućima u zaštiti zdravlja branitelja. Ova konferencija je prilika za sve zainteresirane da se upoznaju s najnovijim dostignućima u području zaštite zdravlja branitelja i da se povežu s drugim stručnjacima iz tog područja. Stoga, pozivamo sve vas da se prijavite i sudjelujete u ovoj svima nama važnoj konferenciji.

Više informacija na mrežnoj stranici: https://naprvojcrtizdravlja.com/