Proglašenje pobjednika i domjenak povodom završetka proljetnog djela Braniteljske lige

U petak, 17. lipnja s početkom u 18 sati održano je proglašenje pobjednika Braniteljske lige u prostorima Udruge.

Udruga 106. brigade s partnerima Udrugom dragovoljaca i veterana DR OBŽ, Udrugom specijalne policije DR Orao i Koordinacijom udruga branitelja i stradalnika DR OBŽ  pokrenula je Braniteljsku ligu s potporom Ministarstva hrvatskih branitelja.

Ispred organizatora događanja obratio se g. Dubravko Pancić, potpredsjednik Udruge 106. Brigade ZNG RH i potpredsjednik KUBIS-a, a potom ispred Grada g. Jurica Tolj, ujedno i predjsednik Odbora za branitelje Domovinskog rara i braniteljskih udruga

Braniteljska liga održava se u šest sportova: boćanju, belotu, pikadu, stolnom tenisu, streljaštvu i šahu. Predviđeno je da se održi proljetni i jesenski dio Braniteljske lige. Proljetni dio započeli smo 17. 3. turnirom u belotu, a završili turnirom u streljaštvu 8. lipnja.            

Najviše ekipa prijavljeno je u belotu 18, a turnir je održan kroz 17 kola. Liga je održana u  pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji.

Tako imamo proglašenje ekipnih pobjednika u belotu, boćanju, stolnom tenisu, streljaštvu i pikadu, a pojedinačno u belotu, pikadu, streljaštvu i šahu.

Nakon proglašenja svi sudionici su uživali u zasluženom domjenku i druženju.

Odgovori