Promocija nove knjige hrvatskog generala Krešimira Ćosića „Između prošlosti i budućnosti“ – 21.2.2024. (srijeda) u 18.00 sati u Velikoj vijećnici Skupštine OBŽ-a

Poštovani članovi udruge, prijatelji i pratitelji,

S ponosom vas pozivamo na svečanu promociju nove knjige hrvatskog generala Krešimira Ćosića, pod nazivom “Između prošlosti i budućnosti”, koju organiziraju Osječko-baranjska županija i obnašatelj dužnosti župana, gospodin Mato Lukić.

Ova iznimna svečanost održat će se u srijedu, 21. veljače, s početkom u 18:00 sati, u Velikoj vijećnici Skupštine Osječko-baranjske županije, smještenoj na adresi Županijska 4, Osijek.

Na promociji će uz autora, generala Krešimira Ćosića, prisustvovati cijenjeni promotori: gospodin Vladimir Šeks, profesor dr. sc. Miljenko Brekalo te profesor Miro Jakovljević. Očekujemo zanimljive rasprave i uvid u vrijednost ove knjige koja obuhvaća važne teme između prošlosti i budućnosti.

Vaša prisutnost uveličat će ovaj događaj, stoga vas srdačno pozivamo da se pridružite ovoj svečanosti i podijelite sa svima nama ovo važno kulturno iskustvo.