Radionica na temu „Vještine komunikacije“

Ovim putem Udruga 106. brigade ZNG poziva sve članove Udruge, sve branitelje i članove njihovih obitelji, kao i sve druge sugrađane zainteresirane za temu na drugu po redu radionicu u ciklusu radionica mentalnog zdravlja. Radionica na temu „Vještine komunikacije“ održat će se u ponedjeljak, 18. listopada u 19 sati u prostorima Udruge (Kralja Petra Svačića 36, dvorana u prizemlju).

Kroz sudjelovanje u radionici, polaznici će osvijestiti važnost svakodnevne komunikacije, prepoznati vlastite obrasce ponašanja i komunikacije u konfliktnim situacijama te saznati više o njima. Nadalje, polaznici će kroz radionicu proći kroz različite vrste komunikacije, identificirati osnovne značajke pojedine vrste komunikacije te oprimjeriti svaku navedenu vrstu. U svrhu postizanja praktičnog napretka, polaznike ćemo upoznati s osnovnim značajkama i principima asertivnih poruka te uvježbati korištenje istih. Osim toga, kako bismo poboljšali komunikaciju u svakodnevnim odnosima, velik dio radionice posvetit će se aktivnom slušanju. Sudionici će imati priliku razviti i unaprijediti svoje vještine postavljanja otvorenih pitanja, parafraziranja i reflektiranja osjećaja.

Pozivamo sve zainteresirane sugrađane da nam se pridruže na radionici i ostvare nova iskustva te izbruse svoje komunikacijske vještine koje imaju izrazito važnu ulogu u ostvarivanju i održavanju privatnih, ali i poslovnih odnosa.

U svrhu pridržavanja epidemioloških mjera, svoj je dolazak potrebno najaviti na email: 106br.zng@gmail.com ili porukom na broj 099 535 7001.

Vidimo se!