Završetak Braniteljske lige

Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da je Braniteljska liga uspješno završena. Radi se o sportskom događaju koji je okupio braniteljsku populaciju i istaknuo važnost sportskih aktivnosti za branitelje. Svečanu podjelu pehara i medalja izvršio je poznati sportaš Grada Osijeka i direktor Sportskih objekata – Robert Seligman, a svečanosti su prisustvovali i predsjednik Odbora za branitelje Domovinskog rata i braniteljske udruge – Jurica Tolj, te predstavnice Ministarstva hrvatskih branitelja predvođene Sanjom Ivković.

Braniteljska liga je iznimno uspješan projekt koji je okuplja branitelje pružajući im priliku da se natječu u različitim sportskim disciplinama.

Ova svečanost je podsjetnik na snagu sportskih aktivnosti i njihovu pozitivnu ulogu u životima branitelja. Braniteljska liga je inspirativan primjer kako sportske aktivnosti mogu transformirati živote branitelja i pružiti im podršku i međusobnu socijalizaciju. Nastavit ćemo podržavati takve inicijative i promovirati sportske aktivnosti među braniteljskom populacijom.

Ukoliko želite saznati više o Braniteljskoj ligi i aktivnostima braniteljske udruge, posjetite našu web stranicu https://udruga-106br.hr/ i pratite nas na društvenim mrežama kako biste ostali informirani o budućim događanjima i inicijativama.

Hvala svima koji su sudjelovali u Braniteljskoj ligi i čestitke svim natjecateljima na njihovim izvanrednim postignućima!