Antunovački dani – 10. 6. 2023. godine

S veseljem vas pozivamo na jedinstvenu manifestaciju u našoj regiji – Antunovačke dane, koji će se održati 10. lipnja 2023. godine.

Ova jedinstvena manifestacija okuplja ljude iz cijelog podunavlja Hrvatske te njeguje tradiciju i zajedništvo pustara.
Među organizatorima ove manifestacije je i udruga Korijeni pustare, koja igra iznimno važnu ulogu u očuvanju tradicije života na pustarama hrvatskog podunavlja. Udruzi Korijeni pustare je smisao okupiti ljude koji dijele zajedničke korijene i životnu povezanost s pustarama. Sve generacije, od onih rođenih na pustari pa do njihovih unuka, praunuka i ljudi dobre volje pozivamo na okupljanje kako bismo nastavili održavati povezanost s tradicijom.


Antunovački dani će vam pružiti priliku da uživate u brojnim zanimljivim aktivnostima i događajima. Tijekom manifestacije bit će organizirana čobanijada (kotizacija za čobanijadu je 40 Eura, a kontakt broj za više informacija je 0977663977 ili 0918890860).
Uz navedeno, bit će održan i prigodan program za djecu – pustaraške dječje igre, a imat ćete priliku i uživati u koncertu popularne grupe Magazin te u pripremljenom cjelovečernjem programu.


Pozivamo vas da dođete na Antunovačke dane kako biste uživali u ovom posebnom trenutku povezanosti s tradicijom i zajedništvom pustara.