Čestitka za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 28. obljetnicu vojno-redarstvene operacije Oluja

Poštovane obitelji poginulih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja, dragi prijatelji, pripadnici 106. brigade, članovi udruge i svi hrvatski branitelji, u ovom svečanom trenutku, sa poštovanjem i zahvalnošću, čestitam Vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 28. obljetnicu vojno-redarstvene operacije Oluja.

Duboko smo zahvalni i ponosni na sve učinjeno za zaštitu naše domovine, obranu njene granice te stvaranje boljeg sutra za buduće generacije.

Danas se sjećamo svih naših suboraca koji su dali svoje živote za našu slobodu, naših nestalih, te svih onih koji više nisu s nama. Neka njihova žrtva nikada ne bude zaboravljena, a mi ćemo nastaviti čuvati i njegovati njihovu uspomenu.

Ujedinjeni u poštovanju prema svim braniteljima i njihovim obiteljima, obilježavamo ovaj dan kao simbol naše zahvalnosti i poštovanja prema svima vama, hrabrim borcima za slobodu i domovinu.

Neka ovaj Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 28. obljetnica vojno-redarstvene operacije Oluja bude prilika da se prisjetimo iznimnih doprinosa i da zajednički gradimo bolju budućnost za našu domovinu.

S poštovanjem,
Dubravko Pancić