Izobrazba u organizaciji Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za prijelazno, pripremno razdoblje sustavnih podrški Nacionalne zaklade – 27. i 28.9.2023., Zadar

Izobrazba u organizaciji Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za prijelazno, pripremno razdoblje sustavnih podrški Nacionalne zaklade održano je 27. i 28. rujna 2023. godine u Zadru.

Na ovom stručnom skupu aktivno je sudjelovala je naša djelatnica Anja Tokić, imajući izvanrednu priliku za proširenje svojih kompetencija kroz niz značajnih i aktualnih tema.

Teme koje su bile obuhvaćene na Izobrazbi uključivale su:

  • Pravilnik o prihvatljivosti troškova u okviru Europskog socijalnog fonda plus
  • Godišnji plan objave poziva za predaju projektnih prijedloga za 2023. godinu u okviru Programa Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027.
  • Zakon i pravilnik o porezu na dohodak
  • Uredbu o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge.
  • Pravne učinke ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava.

Ovim putem izražavamo iskrenu zahvalnost Nacionalnoj zakladi za razvoj civilnoga društva na pruženoj prilici za sudjelovanje u ovoj iznimno vrijednoj izobrazbi.
Veselimo se budućoj suradnji i potencijalnim zajedničkim projektima te suradnjama koje će doprinijeti razvoju naše Udruge te cjelokupnom razvoju civilnoga društva.