Obavijest: Obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja

Obavijest povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja:

Grad Osijek i Osječko-baranjska županija odaju počast poginulim hrvatskim braniteljima i civilnim žrtvama iz Domovinskog rata polaganjem vijenca u subotu, 5. kolovoza, s početkom u 9 sati. Svi ste srdačno pozvani da se pridružite ovoj svečanosti te svojom prisutnošću uveličate ovaj važan događaj. Vijenac će biti položen kod Kapelice Majke Božje Kraljice mira, na Krunskoj utvrdi, lijeva obala Drave.

Nakon toga, u 10 sati, održat će se sportski susreti branitelja na Pampasu, što će biti prigoda za druženje i podršku našim hrabrim braniteljima kroz sportske aktivnosti.

Također, u Josipovcu će se organizirati okupljanje s početkom u 19 sati, kod spomenika hrvatskih branitelja, kako bismo odali počast našim hrabrim braniteljima paljenjem svijeća. Nakon toga, održat će se utakmica, a nakon utakmice će se održati domjenak.

Molimo vas da se odazovete ovim događajima i zajedno s nama odate počast hrabrim hrvatskim braniteljima koji su svojim životima i požrtvovnošću obranili našu domovinu. Vaša podrška znači mnogo, a zajedno možemo obilježiti ove važne trenutke naše povijesti te se međusobno podružiti.